Тикольорите на България се справиха с тима на Гибралтар и го победиха

...
Тикольорите на България се справиха с тима на Гибралтар и го победиха
Коментари Харесай

Цяло полувреме не вкарахме на джуджето Гибралтар, но все пак отлепихме ютията с класика

Тикольорите на България се оправиха с отбора на  Гибралтар и го победиха с резултат 3:0 в другарски мач, игран на Националния стадион „ Васил Левски ". Александър Цветков отри резултата в 5-ата, а Георги Йомов удвои в 15-ата минута. Димитър Илиев направи резултата типичен в 45-ата минута, като по този метод оформи и крайния резултат.  

Очаквано срещата стартира с напън на „ трикольорите “. Възпитаниците на Георги Дерменджиев се настаниха в половината на своите посетители и опитваха да застрашат вратата на Кайл Голдуин.

„ Лъвовете “ поведоха в резултата още в петата минута. След офанзива отдясно Георги Йомов получи Страхил Попов и центрира в наказателното поле. Стигна се до блъсканица пред вратаря Голдуин, който падна на тревата и остана да се превива, само че играта не беше спряна. Топката стигна до Димитър Илиев, който върна за Александър Цветков, който със мощен удар от границата на пеналтерията прати топката в опразнената врата.

Три минути по-късно Гибралтар опита офанзива отляво, като топката бе центрирана в наказателното ни поле, само че на далечната греда Рой Чиполина не съумя да засече.  

Млако по-късно Димитър Илиев опитва удар, който обаче бе слаб и мина настрана от вратата на гостите.

Българите изцяло преобладаваха в първите минути на мача и в 15-ата резултатът бе подсилен. След нова офанзива отдясно Попов комбинира с Георги Йомов, който се оправи с лекост със бранител, навлезе в наказателното поле и с прекрасен удар празненство топката в десния ъгъл на вратаря на Гибралтар.  
Малко по-късно вратарят на гостите увисна при центриране отдясно и сервира топката на Галин Иванов, който обаче я прати над вратата му. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР